Tämän ohjeen löysin Olivia-lehdestä kun yritin sunnuntaina kuluttaa aikaa työmaalla...:) Ohje vaikutti niin helpolta ja houkuttelevalta niin pakkohan sitä oli heti päästä testaamaan. Ja se todella oli helppo tehdä ja aivan taivaallisen hyvää, varsinkin näin seuraavana päivänä kun oli saanut muhia jääkaapissa yön yli. Hieman jouduin muokkaamaan ohjetta, koska kaikkia raaka-aineita ei ollut käytettävissä. :)

150g tummaa suklaata
150g voita
4 rkl vahvaa kahvia
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2 dl sokeria
3 kananmunaa
tomusokeria

741560.jpg

Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä. Kaada seos reilun kokoiseen kulhoon. Lisää hieman jäähtyneeseen seokseen kahvi ja kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi. Lisää myös keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe ja suola. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää varovasti käännellen suklaaseoksen joukkoon. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Paista  175 asteessa noin 25 minuuttia (vuoan halkaisija 24 cm). Ripottele jäähtyneen kakun pintaan tomusokeria.