150g tummaa suklaata
150g voita
4 rkl vahvaa kahvia
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2 dl sokeria
3 kananmunaa
tomusokeria
150g voita
4 rkl vahvaa kahvia
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2 dl sokeria
3 kananmunaa
tomusokeria
Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä. Kaada seos reilun kokoiseen kulhoon. Lisää hieman jäähtyneeseen seokseen kahvi ja kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi. Lisää myös keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe ja suola. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää varovasti käännellen suklaaseoksen joukkoon. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia (vuoan halkaisija 24 cm). Ripottele jäähtyneen kakun pintaan tomusokeria.
Kommentit