tricolore fusilli pastaa
2,5 dl ruokakermaa
1/2 pkt voimakasta Koskenlaskija sulatejuustoa
1/2 sipuli
aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja
parmesania
2,5 dl ruokakermaa
1/2 pkt voimakasta Koskenlaskija sulatejuustoa
1/2 sipuli
aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja
parmesania
Keitä pasta. Kuullota sipulisilppu. Lisää sipuli ja juusto kerman joukkoon. Kun juusto on sulanut lisää tomaatit ja oliivit ja anna muhia hetki. Viipaloi muutama parmesan lastu annoksen päälle.
Paistoin lisukkeeksi myös muutaman palan maalaisleipää runsaassa öljyssä. Paistamisen jälkeen hieroin leipien pintaan hieman valkosipulia.
Paistoin lisukkeeksi myös muutaman palan maalaisleipää runsaassa öljyssä. Paistamisen jälkeen hieroin leipien pintaan hieman valkosipulia.
Kommentit