POHJA
100g rasvaa
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 prk kermaviiliä
TÄYTE
3 raparperin vartta
2 rkl sokeria
1 prk kermaliiviä
1 muna
2 tl vanilijasokeria
MURUSEOS
50g rasvaa
1 dl jauhoja
1 dl fariinisokeria
Sekoita pehmeään rasvaan jauhot ja leivinjauhe. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin reiluksi puoleksi tunniksi.
Pilko raparperit.
Sekoita keskenään kermaviili, muna ja vanilijasokeri.
Nypi kulhossa pehmeä rasva, jauhot ja fariinisokeri, jotta seoksesta tulee nimensä mukaisesti murumaista.
Voitele piirakkavuoka. Laita raparperit pohjalle ja ripottele 2 rkl sokeria pinnalle. Kaada kermaviiliseos vuokaan ja muruseos pinnalle.
Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
Nauti vanilijavaahdon kera.
100g rasvaa
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 prk kermaviiliä
TÄYTE
3 raparperin vartta
2 rkl sokeria
1 prk kermaliiviä
1 muna
2 tl vanilijasokeria
MURUSEOS
50g rasvaa
1 dl jauhoja
1 dl fariinisokeria
Sekoita pehmeään rasvaan jauhot ja leivinjauhe. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin reiluksi puoleksi tunniksi.
Pilko raparperit.
Sekoita keskenään kermaviili, muna ja vanilijasokeri.
Nypi kulhossa pehmeä rasva, jauhot ja fariinisokeri, jotta seoksesta tulee nimensä mukaisesti murumaista.
Voitele piirakkavuoka. Laita raparperit pohjalle ja ripottele 2 rkl sokeria pinnalle. Kaada kermaviiliseos vuokaan ja muruseos pinnalle.
Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
Nauti vanilijavaahdon kera.
Kommentit