200g voita
2,5 dl sokeria
3 munaa
3,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilijasokeria
1/2 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
3 riviä valkosuklaata
2 riviä taloussuklaata
2,5 dl sokeria
3 munaa
3,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilijasokeria
1/2 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
3 riviä valkosuklaata
2 riviä taloussuklaata
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa hyvin. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut leivinjauhe, vanilijasokeri ja jauhot. Lisää lopuksi maito. Ota taikinasta noin 1/3 toiseen kulhoon ja sekoita siihen kaakaojauhe ja taloussuklaarouhe. Lisää vaaleaan taikinaseokseen valkosuklaarouhe.
Nostele voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan vuorotellen vaaleaa ja tummaa taikinaa.
Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.
Nostele voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan vuorotellen vaaleaa ja tummaa taikinaa.
Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.
Kommentit