POHJA
1,5 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1 tl leivinjauhoja
2,5 dl jauhoja
TÄYTE
4 omenaa
kanelia
vanilijasokeria
MURUSEOS
1 dl jauhoja
1 dl fariinisokeria
0,5 dl juoksevaa margariinia
1,5 dl juoksevaa margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1 tl leivinjauhoja
2,5 dl jauhoja
TÄYTE
4 omenaa
kanelia
vanilijasokeria
MURUSEOS
1 dl jauhoja
1 dl fariinisokeria
0,5 dl juoksevaa margariinia
Vatkaa sokeri ja margariini kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut leivinjauhe ja jauhot. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan. Nostele taikinaa hieman vuoan reunoille.
Kuori ja viipaloi omenat. Levitä omenaviipaleet pohjan päälle. Ripottele pinnalle kanelia ja vanilijasokeria. Sekoita muruseoksen aineet keskenään ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Kuori ja viipaloi omenat. Levitä omenaviipaleet pohjan päälle. Ripottele pinnalle kanelia ja vanilijasokeria. Sekoita muruseoksen aineet keskenään ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Kommentit