LETUT
3 munaa
7 dl maitoa
3,5 dl jauhoja
2 rkl voisulaa
1 tl suolaa
TÄYTE
300g jauhelihaa
4 dl puuroriisiä (raakaa)
1 prk ranskankermaa
aromisuolaa, valko- ja mustapippuria, chiliä
3 munaa
7 dl maitoa
3,5 dl jauhoja
2 rkl voisulaa
1 tl suolaa
TÄYTE
300g jauhelihaa
4 dl puuroriisiä (raakaa)
1 prk ranskankermaa
aromisuolaa, valko- ja mustapippuria, chiliä
Tee lettutaikina ja anna sen vetäytyä sillä välin kun teet täytteen.
Keitä riisit. Paista ja mausta jauheliha. Yhdistä riisit ja jauheliha (tarkista maku) ja lisää joukkoon ranskankerma.
Paista letut; taikinasta tule noin 8 isoa lettua. Levitä täytettä ohuelti koko letun päälle (ei ihan reunoille asti) ja rullaa kiinni. Asettele kääröt uunipellille, ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Keitä riisit. Paista ja mausta jauheliha. Yhdistä riisit ja jauheliha (tarkista maku) ja lisää joukkoon ranskankerma.
Paista letut; taikinasta tule noin 8 isoa lettua. Levitä täytettä ohuelti koko letun päälle (ei ihan reunoille asti) ja rullaa kiinni. Asettele kääröt uunipellille, ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Kommentit