Nämä on niin hyviä! Erittäin täyttäviä, mutta silti pitää aina muutama syödä putkeen.

LETUT

3 munaa
7 dl maitoa
3,5 dl jauhoja
2 rkl voisulaa
1 tl suolaa

TÄYTE

300g jauhelihaa
4 dl puuroriisiä (raakaa)
1 prk ranskankermaa
aromisuolaa, valko- ja mustapippuria, chiliä

736164.jpg

Tee lettutaikina ja anna sen vetäytyä sillä välin kun teet täytteen.
Keitä riisit. Paista ja mausta jauheliha. Yhdistä riisit ja jauheliha (tarkista maku) ja lisää joukkoon ranskankerma.
Paista letut; taikinasta tule noin 8 isoa lettua. Levitä täytettä ohuelti koko letun päälle (ei ihan reunoille asti) ja rullaa kiinni. Asettele kääröt uunipellille, ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.